RADIANCE SIGNATURE

By 19:12 ,



RADIANCE SIGNATURE
3 Manfaat Utama Radiance Signature™ Whitening & Glowing Series :
Radiance Signature™ Whitening & Glowing Series adalah supplement yang diformulakan sebagai supplement terbaik No.1 Asia untuk kesihatan dan kecantikan kerana bertindak secara semulajadi serta menggunakan bahan berkualiti dan bermutu tinggi. Kesan yang dapat dilihat SEAWAL 3 hari.

KECANTIKAN

❤ Mencerah dan menggebukan kulit seluruh badan.
❤ Memberikan kulit yang cantik dan sihat. 
❤ Menjadikan kulit glowing secara natural. 
❤ Menghilangkan kulit kusam & tidak bermaya. 
❤ Anti Penuaan dan menjadikan wajah kelihatan muda.❤ Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit.❤ Menghilangkan sel kulit mati.❤ Mengecutkan dan menghilangkan jerawat.❤ Menghilangkan jeragat.❤ Memudarkan dan menghilangkan parut jerawat.❤ Menghilangkan kesan lebam di bawah mata.❤ Meningkatkan kandungan kolagen dalam badan.❤ Mengecilkan pori-pori.

KESIHATAN
❤ Anti kanser.❤ Menstabilkan tekanan darah.❤ Menstabilkan hormon lelaki dan wanita.❤ Merawat ekzema.❤ Merawat imsonia. 
❤ Merawat resdung.❤ Merawat penyakit kencing manis.❤ Merawat dan mencegah kanser payudara.❤ Merawat dan mencuci buah pinggang.❤ Meningkatkan sistem imunisasi dalam badan.❤ Bertindak sebagai Anti-Body.❤ Memberikan tenaga serta merta.❤ Memberikan tidur yang nyenyak.❤ Merawat keputihan pada alat sulit wanita.❤ Menegang dan menganjalkan payudara.❤ Merapatkan alat sulit wanita yang longgar.❤ Merawat rambut gugur dan tidak bermaya.❤ Melawaskan pembuangan.❤ Meningkatkan daya ingatan.❤ Serta mempunyai 1001 khasiat lain.

CARA PEMAKANAN
☕ Hanya koyak dan minum.☕ Hanya perlukan 1-2 sachet 1 hari untuk kesan dan rawatan terbaik.☕ 1 sachet di waktu malam sebelum tidur.
 

KESAN TERBAIK☕ 1 sachet pada waktu malam sebelum tidur.
( LEBIH EFFECTIVE, LEBIHAN SAPU KE MUKA,PARUT & DARK CIRCLE INSYAALLAH HILANG. MUKA AKAN RASA TEGANG)
☕ 1 sachet pada waktu pagi sebelum breakfast
NOTA
ღ Untuk kesan yang cepat dan optimum dinasihatkan tidak mengambil kafein & alcohol.ღ Minum air yang banyak.
PROSES
1. Merawat dalaman badan terlebih dahulu sekirannya dalaman badan mempunyai masalah.
2. Merawat dan menggantikan sel kulit mati.
3. Menambah kandungan kolagen dalam badan.
4. Menjadikan kulit cerah dan gebu secara sekata.
* Perubahan setiap orang berbeza.
* Kesan cepat atau lambat bergantung kepada genetik & hormon individu.
Inash selalu nasihatkan customer supaya minum air yang banyak. At least 8 gelas sehari, lebih kurang 3 liter air kosong. Jangan. Jangan. Jangan. Jangan air bikarbonat,air sirup,air teh, etc..Nangis Inash nanti dengar korang semua minum air manis. Bila ambil supplement apa-apa pun, automatik kebanyakan akan rasa haus. Air kosong itu penting  sebab nak cycle supplement ini. Pentingnya Air.
Maintain pengambilan apa-apa supplement adalah kunci kepada kejayaan memperolehi kesihatan yang baik dan kulit yang cantik. Tak boleh hangat-hangat tahi ayam tau. Kalau bulan-bulan berikutnya rezeki kurang, ambil supplement yang lebih murah. Janji pengambilan supplement itu penting day by day. Sebab pemakanan harian kita kini sangatlah tidak berkhasiat. Ini adalah langkah kesihatan yang unggul. :) Unggul tau.. Sihat,Ceria dan Bahagia.
Pengambilan Radiance Signature™ Whitening & Glowing sangat berbaloi bagi anda yang perlukan Kesihatan,Kecantikan,Bentuk Badan yang IDEAL dalam 1 supplement. Kesan seawal 3 hari uol!! Testimoni beratus-ratus. Di entry ni sebahagian sahaja. Haaaa... Laju sikit order tu....
. Mengawal berat badan.
. Membuang toksin dalam badan.
. Meningkatkan kadar metabolisme badan.
. Memberikan rasa kenyang.
. Mengawal nafsu makan.
Kesan dapat dilihat SEAWAL 3 hari
Radiance Signature™ juga.
. Mengandungi pemakanan sunnah seperti kurma, madu dan delima.
. Dalam bentuk sachet yang mudah dibawa. (boleh letak dalam bag :))
. Boleh diminum oleh ibu yang mengandung, dalam pantang dan menyusu.
. Sesuai untuk mereka yang mengidap diabetis dan kencing manis.
. Mengandungi ramuan dan kandungi aktif.
. 100% natural base.
. Tanpa Sapuan.
. Tanpa Bahan Terlarang.
. 100% Natural Base.
. Produk berstatus GMP
. Mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia - KKM
. Mendapat Kelulusan HALAL
. Produk Selamat & Berkesan


HARGA
HARGA PROMOSI KAMI : 
1 KOTAK : RM170(S), RM180(S/S)
2 KOTAK : RM340(S), RM350(S/S) 
20 sachet (20ml) / KOTAK
 - harga termasuk kos pos laju -

Senarai Produk Populor

0 comments