BVR BUBBLE LICIOUS GOLD SCRUB

By 18:46 ,


BVR BUBBLE LICIOUS GOLD SCRUB
SCRUB.  Info penting, rasa-rasa kulit dah berkarat sebab Sunburn, cepat-cepat amalkanSCRUB 3x setiap 1 minggu. Buangkan segala kotoran,sel-sel kulit yang telah mati lama melekat . Sental kulit anda dengan  BVR BUBBLE LICIOUS GOLD SCRUB. Boleh cerahkan yang gelap seterusnya memutihkan dengan lepak sekali. Kalau di muka kita guna skincare.
Review Inash : Terasa menyalutkan badan dengan pepasir EMAS. Sental sedikit nampak perbezaan tona warna. Kulit menjadi lembut dan licin. Scrub pun wangi. InashRECOMMEND.
 
BVR BUBBLE LICIOUS GOLD SCRUB kulit yang sebelum ni tak sekata dan tak berapa nak cerah sekarang dah gebuuu.. tangan tu penting bagi perempuan tau..tangan yang cantik semestinya menjadi idaman setiap wanita..

Yelaa, sape tak nak muka dan tangan sekata kan.tak de la asyik menyorok je tangan tu.. Banyak faktor penyebab tangan lebih gelap dari muka, salah satu sebabnya ialah muka lebih mendapat penjagaan dari kulit tangan.. Muka sentiasa kene belai dgn pelbagai krim, sebaliknya, tangan ni, sebulan sekali pun belum tentu dpt rasa sentalan scrub buang daki kan.

KHASIAT
◎ Mencerahkan dan memutihkan kulit Melicinkan kulit
◎ Menegangkan kulit
◎ Melindungi daripada cahaya UVB dan UVA
◎ Melembabkan kulit
◎ Menghilangkan parut
◎ Menanggalkan daki lama dan degil Merawat penyakit kulit seperti gatal-gatal,panau, dan kurap
◎ Menghaluskan kulit

GOLD SCRUB adalah pilihan terbaik utk pencerahan dan pemutihan tangan dan bahagian2 gelap.

KANDUNGAN
VITAMIN C VITAMIN E
COLLAGEN
MILK
PURE SMOOTH SALT
MICRO PURE GOLD

Bahan 100% organic dan soft pada kulit.

Effect pemakaian dapat dirasai selepas beberapa sentalan. Sental GOLD SCRUB kat mana-mana bahagian badan yang perlu.  Selalunya celah peha, kaki, lutut dan ketiak.

BUBBLE LICIOUS GOLD SCRUB ni memang Inash syorkan sebab Inash dah test and selalu guna sekarang.  Kulit memang semakin cerah, halus selepas pemakaian.

Gunakan BVR Bubble Licious Gold Scrub untuk pencerahan bahagian badan yang optimum.

Gunakan di bahagian - bahagian berikut:

Ketiak Tangan & lengan
Celah peha, 
Bahagian -bahagian yang berdaki degil
HARGA 
RM65.00

Senarai Produk Populor

0 comments