Qu Puteh Kosmetik merupakan set rawatan kecantikan kulit yang sarat dengan kebaikan minyak Argan bersama adunan minyak kelapa dan ekstrak bunga melati yang ternyata mampu menjadikan kulit wajah anda lebih cerah dan berseri.
Qu Puteh Kosmetik dilengkapi dengan:
1. Qu Puteh Whitening Soap x 2
2. Qu Puteh Whitening Pro 9
3. Qu Puteh Whitening UV Block (SPF 25)
Qu Puteh Kosmetik sesuai untuk semua jenis kulit yang menginginkan kulit yang bebas daripada cela seterusnya tampil lebih awet muda secara semulajadi.

KEBAIKAN QU PUTEH KOSMETIK
• Memelihara kejelitaan kulit
• Menjadikan tona kulit anda lebih sekata
• Membantu mencerahkan kulit wajah secara semulajadi
• Mengekalkan kelembapan kulit
• Membantu mengatasi masalah pigmentasi yang berpunca dari radang dan pancaran cahaya matahari
• Membantu mengatasi masalah jerawat, jeragat, parut, bintik-bintik hitam dan kulit kusam
• Menyingkirkan kotoran dan kesan minyak pada kulit wajah
• Membantu mengekalkan keremajaan kulit wajah
• Melindungi kulit wajah daripada kerosakan akibat sinaran radiasi UV
• Membantu mencegah proses penuaan pra-matang
• Menghaluskan kulit wajah tanpa pengelupasan
• Menyegarkan kulit wajah

KANDUNGAN QU PUTEH KOSMETIK
Minyak Kelapa: Minyak kelapa berupaya memelihara kehalusan dan kelembapan kulit yang kasar dan kering serta mampu mengekalkan kelembapan kulit. Selain itu, masalah yang berkaitan dengan kulit seperti kulit sensitif, jerawat mahupun luka dan calar pada kulit juga dapat diatasi seterusnya membantu menaikkan seri kulit anda.
Bio-Sulfur (Methylsulfonylmethane): Sebatian organik yang boleh diperoleh daripada tumbuhan semulajadi ini bersifat antibakteria dan antiseptik mampu membasmi mikroorganisme seperti kulat dan bakteria bagi melindungi kulit daripada kerosakan. Di samping membantu mencegah dan merawat masalah kegatalan dan rosacea (tompokan merah pada kulit), bio-sulfur juga diyakini mampu mengurangkan masalah jerawat, radang, kulit berminyak, liang pori yang tersumbat serta tona kulit yang tidak sekata.
Cocamidopropyl Betaine: Sebatian organik yang terhasil daripada minyak kelapa bersama bahan pengemulsi, dimethylaminopropylamine ini berfungsi sebagai agen pembuih di samping membantu memelihara kelembapan kulit wajah anda.
Ethoxydiglycol: Sebatian ini bertindak sebagai bahan penstabil yang berperanan menambahkan kelikatan kandungan produk ini.
Sodium Silikat: Sodium silikat digunakan di dalam produk kosmetik dan penjagaan diri bagi membantu menstabilkan pH atau tahap keasidan kandungan produk tersebut.
EDTA: EDTA atau asid Ethylenediaminetetraacetic berfungsi sebagai bahan penstabil yang membantu menggalakkan fungsi ramuan di dalam produk ini.
Gliserin: Gliserin merupakan sebatian polyol yang bersifat antikulat serta berupaya mengekalkan kelembapan kulit selain membantu mempercepatkan proses penyembuhan luka pada kulit, mengurangkan kesan lebam dan memperbaiki sel kulit.
Minyak Pati: Minyak pati yang diekstrak dari sumber tumbuhan semulajadi ini bertindak memelihara kelembapan kulit di samping membantu menyejuk dan menyegarkan kulit anda.
Melati (Jasmine): Selain sering digunakan di dalam rawatan aromaterapi kerana aromanya yang harum, bunga melati juga sarat dengan kebaikan untuk kecantikan kulit. Ia bersifat antiseptik serta berupaya memudarkan kesan parut, mengekalkan kelembapan kulit di samping turut berupaya melindungi kulit daripada kerosakan seterusnya membantu mencegah proses penuaan.
Argan: Minyak yang diesktrak dari biji buah Argan ini kaya dengan vitamin E dan asid lemak yang berupaya memperbaiki tekstur kulit, di samping menyerlahkan seri dan keremajaan kulit. Minyak Argan turut membantu mengatasi masalah kulit seperti jerawat, jeragat, kulit kusam dan berminyak, di samping memperbaiki tona kulit agar lebih sekata. Ia juga berperanan sebagai agen antioksida dan membantu meneutralkan radikal bebas sekaligus mencegah kerosakan sel dan menentang proses penuaan.

CARA PENGGUNAAN QU PUTEH KOSMETIK
Siang:
1. Cuci wajah dengan Qu Puteh Whitening Soap.
2. Urut wajah secara perlahan-lahan selama 3 minit.
3. Bilas sehingga bersih.
4. Sapu dan ratakan krim Qu Puteh Whitening UV Block pada kulit wajah.
5. Disarankan untuk menggunakan Qu Puteh Whitening Soap 2 hingga 3 kali sehari.
Malam:
1. Cuci wajah dengan Qu Puteh Whitening Soap.
2. Urut wajah secara perlahan-lahan selama 3 minit.
3. Bilas sehingga bersih.
4. Sapu dan ratakan krim Qu Puteh Whitening Pro 9 Block pada kulit wajah..



Harga Pasaran: RM100
Harga Promosi: RM90.00
Poslaju: RM6 (SM), RM10 (SS) 


IPCD : Ibu Putih Collagen Drink
Bila kita sibuk bekerja, balik & rasa letih. Badan rasa lesu,cepat penat serta kurang bertenaga. Lepas tu yang boleh buat hanya makan. So, apa Jadi? Kemungkinan besar rumah akan tunggang langgang sebab penat tak sempat nak kemas <~~kan penat semalam, tadi, hari ini...lepas tu stress..then haid tak teratur..kulit pun kusam.. Timbang berat pula, mengeluh pula berat naik.Macam-macam masalah cuols!. Penat...stress..kulit kusam..haid lintang pukang. Berat bertambah sihat. Ramai mempunyai masalah begini. Inash bantu korang semua untuk produk yang terbaik. Dan IPCD : Ibu Putih Collagen Drink antara yang TERBAIK!!

IPCD : Ibu Putih Collagen Drink sedapnya!! Chocolate flavor memang la Inash suka sangat. Sangat effective cuols. Memang berkesan. Ambillah sebagai supplement tambahan untuk kesihatan & kecantikan. Antara supplement yang Inash recommend ke korang-korang semua. Kenapa?? Untuk siapa ? Tadi baru dah buat statement. JOM baca lagi! Bagi paham betul-betul ni.

MEMPUNYAI MASALAH INI?

-BADAN LESU, CEPAT PENAT SERTA KURANG BETENAGA?
- STRESS DENGAN TEKANAN KERJA, TIDUR PUN TAK LENA?
- HAID TIDAK TERATUR, KEPUTIHAN ATAU SENGGUGUT YANG BUAT ANDA DERITA?
- KULIT KUSAM, BERMINYAK ATAU KERING DIMAMAH USIA?
- BERAT BADAN MENINGKAT?
KENAPA ANDA PERLU MINUM IBU PUTIH COLLAGEN DRINK INI ??

KERANA :
► 50% kecerahan kulit yang ketara dlm masa 1-2 minggu
► memulihkan kulit yg rosak dan bermasalah
► menghilangkan parut,jerawat,bintik hitam serta jeragat
► kulit lebih cantik dan anjal
► menutup liang roma..
► menguat serta menghaluskan rambut dan kuku
► sesuai utk ibu mengandung
► membantu mendapatkan zuriat
► tingkatkan pengeluaran susu ibu
► mengatasi masalah sengugut dan period tidak teratur
► mengatasi masalah keputihan
► merawat luka selepas pembedahan atau bersalin
► memberi tenaga optimum sepanjang hari
► mengurangkan kolestrol
► membuang toksin dlm badan
► menurunkan berat badan
► tidur yg berkualiti
► sesuai utk lelaki dan wanita

UNTUK KESIHATAN DALAMAN :

► Membantu mengurangkan gejala resdung
► Menguatkan sendi-sendi tulang
► Menghilangkan lenguh-lenguh badan dan sakit urat
► Memulihkan rekahan tumit kaki
► Merawat luka selepas pembedahan atau bersalin
► Membantu mendapatkan zuriat dengan mengimbang/menstabilkan hormon
► Tingkatkan pengeluaran susu ibu
► Mengatasi masalah sengugut, keputihan dan haid yang tidak teratur
► Membekalkan tenaga optimum sepanjang hari
► Mengurangkan kolestrol dan toksin dalam badan
► Menurunkan berat badan bagi mendapatkan kembali berat ideal
► Mengempiskan perut buncit
► Tidur yang berkualiti dan lena
KANDUNGAN IBU PUTIH COLLAGEN DRINK :
✔ MARINE COLLAGEN
✔ GLUTATHIONE
✔ CHOCOLATE POWDER
✔ COCO POWDER
CARA PENGAMBILAN IBU PUTIH COLLAGEN DRINK (IPCD) :
- Bancuh 2 sudu serbuk IPCD ke dalam 100ml (1 cawan) air suam
- Sebaiknya minum sebelum sarapan, masa perut kosong
- Amalkan minum air bersih secukupnya sepanjang hari

** Boleh diminum ibu hamil dan semasa pantang
** Juga sesuai untuk mereka yang ada kencing manis dan darah tinggi
** Lelaki juga boleh amal minuman ini.

BACA TIPS INI UNTUK KEBERKESANAN LEBIH CEPAT !
1. Banyak minum air masak
2. Elakkan or kurangkan mana2 minuman berkafein (kopi/ nescafe)
3. Elakkan or kurangkan minum air kelapa
4. Makan/minum supplement waktu perut kosong
5. Makan/minum supplement pada waktu period walaupun kadar serapan pling sedikit krana ia membantu stabilkan hormon bgi elakkan masalah kulit.
6. Makan makanan seimbg
7. Konsisten mkn/minum supplement 8. Selawat 7x ketika bancuh atau makan supplement, Niat "aku mkn supplement nie aku mkin sihat n mkin cntik, insyaAllah".
9. Wajib yakin & Jgn ragu2 n putus amalkan supplement
10. PILIH SUPPLEMENT TERBAIK

Ini adalah tips dan bukan pantang larang. Selalunya, pengguna mana-mana produk kebanyakan mempunyai masalah lambat atau kurang keberkesanan terhadap diri. Tips ini perlu diamalkan utk kesan yg cepat dan terbaik.

IPCD : IBU PUTIH COLLAGEN DRINK
Sesuai utk :
• ibu mengandung
• ibu menyusu
• remaja atas 18 thn
• orang tua
• pesakit darah tinggi,kencing manis dan tyroid
HARGA
BIASA RM100
PROMOSI RM60 SM/ RM85 SS




VGS SKINCARE
KELEBIHAN VELVET GLOW SKINCARE (VGS)

✔ Merawat masalah kulit kusam, berjerawat, berjeragat dan parut-parut pada kulit wajah
✔ Melicinkan kulit
✔ Menghasilkan kulit yang sihat, bersih, cerah sekata dan glowing
✔ Menghilangkan jeragat dan bintik hitam
✔ Mengurangkan jerawat & eyebag
✔ Menegangkan kulit & kedutan
✔ Mencerahkan kulit dari dalam
✔ Mengecilkan liang pori
✔ Menghilangkan parut-parut jerawat
✔ Merawat kulit rosak
✔ Meratakan warna kulit
✔ Menghasilkan kulit yang kelihatan asli walaupun tanpa mekap

4 ITEM YANG TERDAPAT DALAM VELVET GLOW SKINCARE (VGS)
✔ Honey Soap
✔ Collagen Toner
✔ Velvet Day
✔ Velvet Nigh

KANDUNGAN DALAM VELVET GLOW SKINCARE (VGS)
✔ Collagen
✔ Glutathione
✔ Serbuk Mutiara
✔ Sarang Burung Walit
✔ Kunyit



CARA PENGGUNAAN VELVET GLOW SKINCARE (VGS)
✔ Cuci muka terlebih dahulu menggunakan HONEY SOAP. Lap muka sehingga kering
✔ Sapu COLLAGEN TONER pada muka menggunakan kapas muka terlebih dahulu
✔ Siang - Pakai VELVET DAY
✔ Malam - Pakai VELVET NIGHT




HARGA
BIASA RM100
PROMOSI RM80SM/ RM85SS
MINYAK LINTAH TEMBAKUL DOA
( Kombinasi herba& Terapi Doa )
produk 100% herba dan diproses secara tradisional sejak 1990
Rahsia Membesar & Memanjang Zakar Teknik Urutan .
- Kombinasi Kekuatan DOA dan HERBA TERPILIH -
RAMUAN : Estrak Lintah , Estrak Ikan Tembakul, Minyak kelapa Dan Herba-Herba Terpilih Asli .
- Melancarkan Darah ke Kepala Zakar
- Membuang Angin & Lemak Dlm Zakar
- Menguat Otot-Otot Zakar
- Memulih & Menguat Urat-Urat Zakar
- Membesar Zakar
- Memanjangkan Zakar
- Memulih 6.666 Urat-urat Zakar
- Menambah lasak Zakar
- Menambah Daya Tahan Seksual
NOTA:
- Minyak lintah berbau pandan dan Goncang sehinga herba dlm myk serata...
Cara Guna :
- Teknik Urutan Zakar Yg Di Syorkan 2 kali Sehari . Pagi 15-30 minit (selepas mandi) Malam 15-30 minit (selepas mandi) . Lepas urut biar minyak meresap tak payah basuh

Tip :
- Basuh Zakar Dgn Air Suam atau Rendam Kain Dlm Air Suam Dan Sapu Pada Zakar Utk Membuka Sel Kulit Supaya MINYAK Cepat Meresap . Selepas urut ZAKAR, Biarkan minyak lintah tembakul doa di ZAKAR..
- Selepas sesi urutan Biarkan MINYAK LINTAH TEMBAKUL DOA di ZAKAR ( jangan basuh )
INSYAALLAH dlm 1 minggu dah nampak kesan berbezaan pada zakar membesar atau panjang
penting: Rajin@Fokus buat sesi urutan, JANGAN LANGKAH..


HARGA
 RM 50.00 S/M RM55.00 S/S ( termasuk poslaju )

MYMI WONDER PATCH ORIGINAL KOREA

PERUT MENGGELEBER? SELULIT KELILING PINGGANG? KULIT PECAH2? SELUAR PULAK SEMAKIN KETAT SEBAB PERUT MAKIN KEDEPAN? AWWW….

Memperkenalkan MYMI WONDER PATCH original! HANYA TAMPAL DI PERUT

- Cara mudah untuk mengurangkan lemak degil di bahagian bermasalah seperti perut dan peha. Ia nya selamat, tiada kesan sampingan, selesa dan berkesan !! Hanya tampal 8 jam dan anda bebas melakukan aktiviti lain seperti bekerja atau tidur tanpa gangguan!
- Formula dan rekacipta terbaru sesuai digunakan oleh lelaki dan wanita termasuk ibu menyusu dan tiada pantang larang. Lekatan sangat baik dan tidak mudah tanggal walau berpeluh atau mandi.
- Sesuai untuk mereka yang kurang masa untuk bersenam.
- Diluluskan US FDA
- Produk pelangsingan best seller Korea, kini di Malaysia!

KANDUNGAN BAHAN DAN FUNGSI :

1. Sophori coside: mengurangkan berat badan, meningkatkan metabolisme dan membakar lemak.
2. Catechin: Mengurangkan selulit dan menghalang pengumpulan sel-sel lemak.
3. Capsaicin: Mencegah obesiti, dan membuang selulit serta mengurangkan lemak badan.
4. Kafein: Memusnahkan selulit dengan bertindak melembut dan menyingkirkan sel-sel lemak
5. Salicornia herbacea: Penjagaan kulit agar tidak geleber sebaliknya kekal anjal dan tegang walau kehilangan berat badan
* Bahan semulajadi, bebas bahan pengawet

CARA GUNA :
- Tampal patch pada bahagian diingini. Sebaiknya guna sebelum tidur malam, selama 8 jam
- Disarankan guna 2 hari 1x saja




HARGA
RM47.00 SM RM48.00 SS
Poatage: RM6.00 SM RM9.00 SS

 

JAMU ERAT KASIH
Masih tercari-cari produk HEBAT untuk menambat hati SUAMI?
Ingin terus kekal HANGAT dan GHAIRAH seperti pengantin baru?
Mahu kekal PERAWAN walau anak berderet dan lanjut usia?
Amalkan JAMU ERAT KASIH, rahsia rumahtangga kekal bahagia

KHASIAT HEBAT JAMU ERAT KASIH :
- Mengerat dan menghangatkan hubungan suami isteri
- Menyempit dan mengetatkan miss-v
- Merawat keputihan, bau dan kegatalan miss-v
- Melancarkan peredaran haid
- Menegangkan bibir miss v
- Mengurangi masalah senggugut
- Menambah tenaga dalaman
- Menganjal dan menaikkan 'aset' wanita (payudara / punggung)
- Melancarkan peredaran darah
- Membuang angin dan tksin di dalam badan



KANDUNGAN ISTIMEWA JAMU ERAT KASIH :
- Ekstrak kacip Fatimah, Manjakani, Serapat, Madu Lebah dan Ekstrak Strawberry
CARA PENGAMBILAN DISARANKAN :
- Makan 2 biji setiap malam bersama segelas air suam
- Wanita sedang haid atau ibu hamil DILARANG mengambil jamu ini.
HARGA
RM60.00 SM RM60.00 SS
Poatage: RM6.00 SM RM9.00 SS




AMIRNA PLUS TABLETBuah Manjakani, Kacip Fatimah,bunga pakma,daun sirih& Akar KayuAura anak dara kini kembali!
Bagaimana? Dengan hanya amalkan AMIRNA PLUS TABLET herba kesihatan khusus utk para wanita yg mementingkan kesihatan dalaman dan luaran.
32 biji sebotol
Sehari 2-3 biji
Rasai Aura Anak Dara dalam Masa 3 hari!
Cantik Luar Cantik Dalam Pasti Suami Makin Sayang!


***10 KELEBIHAN SELEPAS PENGAMBILAN AMIRNA PLUS TABLET****
1-mengatasi masalah penyakit senggugut
2-menghilangkan lendir keputihan berlebihan
3-mengetatkan pangkal rahim sendat dan padat
4-menegangkan payudara gebu dan montok
5-mengatasi masalah buasir
6-membantu kaum wanita memiliki keupayaan seksual yg kuat
7-merawat wanita lepas pantang atau selepas datang bulan, setelah cuci dari kekotoran tersebut
8-melancarkan peredaran darah haid teratur
9-menambahkan susu ibu yg menyusu baby
10-mengatasi masalah penyakit yg berkaitan dengan urat saraf (sakit tumit, lutut dan sengal sengal badan)


INSYA, ALLAH...HUBUNGAN SUAMI ISTERI LEBIH INTIM
* Wanita yang mengandung atau anak dara
Selamat digunakan oleh wanita bujang ataupun yang telah berkahwin.
* Wanita Bujang: Hanya makan pil sebagaimana yang disyorkan mengikut masalah anda
* Wanita Berkahwin: Sangat digalakkan untuk makan dan masukkan ke dalam faraj sebagaimana disyorkan mengikut masalah yang anda hidapi.


AMIRNA PLUS TABLET DAPAT MENYELESAIKAN:~
~keputihan hilang dengan serta merta...
~ segarkan tubuh badan dari keletihan...
~mengetatkan pangkal rahim selepas 6 jam pengambilan....
~merawat wanita lepas pantang dan selepas datang bulan.....
~melancarkan peredaran haid teratur / senggugut
~menambahkan susu ibu yang menyusu....
~mengatasi masalah buasir....
~mengatasi masalah penyakit yang berkaitan dengan urat saraf (sakit tumit,lutut & lenguh2 badan)...
~dan lain-lagi masalah wanita


RAMUAN AMIRNA PLUS TABLET:
- Buah Manjakani
- Kacip Fatimah
- Bunga Pakma
- Daun Sirih
- Akar Kayu
CARA PENGGUNAAN:
1) Penyakit keputihan dan lendir yang berlebihan
- Masukkan 1 biji pil ke dalam faraj disamping memakannya 1 biji pil 3 kali sehari
2) Untuk kesihatan dan kecantikan tubuh
- Makan 1 biji pil 3 kali sehari
3) Wanita selepas berpantang atau selepas datang bulan
- Selepas cuci dari kekotoran tersebut, masukkan 1 biji pil ke dalam faraj di samping memakannya 3 kali sehari
4) Untuk kekuatan 'dalaman'
- Masukkan 2 biji pil ke dalam faraj sehingga melampaui ke pintu raahim, setelah 6 jam pintu rahim akan mengecut, segala ruang dan liku akan menjadi sempit..In shaa Allah hubungan suami isteri akan bertambah mesra
5) Buasir, Sakit-sakit tumit, Lenguh-lenguh Badan
- Makan 2 biji pil, dalam masa 2 jam akan sembuh..In shaa Allah.
HERBA 100% MAK BIDAN KEDAH 
- Kita ikhtiar Allah yang sembuhkan. 




HARGA
Harga: RM45.00 SM RM45.00 SS
Postage: RM6.00 SM RM9.00 SS
Kelebihan Wira Malam
Wira Malam berfungsi untuk :

-Mengoptimalkan fungsi testosterone
-Membantu mereka yang mengalami masalah libido yang rendah
-Melancarkan peredaran darah
-Meningkatkan kualita sereksi dan tahan lama dengan cara melebarkan pembuluh darah
-Tidak menyebabkan jantung berdebar
-Meningkatkan produksi androgen (hormone seksualpria)
-Memperbaiki jumlah sperma lelaki
-Membantu menyihatkan tubuh jika diamalkan setiap hari
Sure ramai yang ingin tahu apa sebenarnya kandungan yang terdapat dalam Wira Malam ni sampai membuatkan kehadirannya bermakna dalam kehidupan seorang lelaki. Jom ketahui rahsia penyediaan ramuan Wira Malam.

Kandungan Wira Malam :
-Butea Superba untuk mencegah ejakulasid ini
-Tongkat Ali bagi membantu meningkatkan tenaga seksual
-Ginseng untuk meningkatkan system ketahanan tubuh dan mengurangkan kadar kolestrol
-Saw Palmetto dimana ianya member efek anti-estrogen dan anti androgenic yang juga merupakan anti pembengkakkan prostat
-Ashwag anda bagi meningkatkan kuantiti sperma dan tenaga lelaki
-Goji bagi meningkatkan kesuburan, menguatkan daya ingatan dan menyokong kesihatan buah pinggang
-Guarana untuk kunci awet muda dan sumber tenaga keremajaan utama bagi tubuh
- Epimedium untuk mengurangkan keletihan dan meningkatkan kadar testosterone lelaki
- Delima bagi membantu menurunkan tekanan darah, membantu mengawal berat badan dan mencegah nyeri sendi
- Kismis untuk mencegah anemia, member tenaga dan menjaga kekuatan tulang
- Habbatussauda untuk menguatkan otot jantung, menambah tenaga dan anti penuaan dan juga mencegah kebotakkan

Haaa…rahsia Wira Malam telah terbongkar! Melihat pada isi kandungan di atas semuanya berasaskan bahan berzat, semulajadi dan bernutrient tinggi. Rugi kalau tak cuba Wira Malam. Oh ya, sure ramai yang ternanti-nanti akan testimoni dari suami Yumida selepas menggunakan produk ni. Jom baca..

Testimoni suami selepas pengambilan Wira Malam:
Melihat pada kerja harian sememangnya begitu meletihkan. Lebih-lebih lagi apabila menerima kes kecemasan. Pekerjaan yang memerlukan ketepatan masa dan merawat pesakit setiap masa, membuatkan diri saya letih selepas balik ke rumah. Adakalanya saya sering tertidur semasa menonton tv. Namun, selepas disyorkan oleh isteri saya akan produk Wira Malam, saya kembali bertenaga. Di tempat kerja, saya tidak lagi lesu bekerja. Malah memberi emosi ceria dalam diri saya, sebabnya tenaga yang dibekalkan oleh Wira Malam. Malamnya pula memberi peluang pada diri saya meluangkan masa berkualiti bersama isteri. Wira Malam pengikat kasih sayang..
harga: Sure ramai yang ingin tahu apa sebenarnya kandungan yang terdapat dalam Wira Malam ni sampai membuatkan kehadirannya bermakna dalam kehidupan seorang lelaki. Jom ketahui rahsia penyediaan ramuan Wira Malam.

Kandungan Wira Malam :
-Butea Superba untuk mencegah ejakulasid ini
-Tongkat Ali bagi membantu meningkatkan tenaga seksual
-Ginseng untuk meningkatkan system ketahanan tubuh dan mengurangkan kadar kolestrol
-Saw Palmetto dimana ianya member efek anti-estrogen dan anti androgenic yang juga merupakan anti pembengkakkan prostat
-Ashwag anda bagi meningkatkan kuantiti sperma dan tenaga lelaki
-Goji bagi meningkatkan kesuburan, menguatkan daya ingatan dan menyokong kesihatan buah pinggang
-Guarana untuk kunci awet muda dan sumber tenaga keremajaan utama bagi tubuh
- Epimedium untuk mengurangkan keletihan dan meningkatkan kadar testosterone lelaki
- Delima bagi membantu menurunkan tekanan darah, membantu mengawal berat badan dan mencegah nyeri sendi
- Kismis untuk mencegah anemia, member tenaga dan menjaga kekuatan tulang
- Habbatussauda untuk menguatkan otot jantung, menambah tenaga dan anti penuaan dan juga mencegah kebotakkan

Haaa…rahsia Wira Malam telah terbongkar! Melihat pada isi kandungan di atas semuanya berasaskan bahan berzat, semulajadi dan bernutrient tinggi. Rugi kalau tak cuba Wira Malam. Oh ya, sure ramai yang ternanti-nanti akan testimoni dari suami Yumida selepas menggunakan produk ni. Jom baca..

Testimoni suami selepas pengambilan Wira Malam:
Melihat pada kerja harian sememangnya begitu meletihkan. Lebih-lebih lagi apabila menerima kes kecemasan. Pekerjaan yang memerlukan ketepatan masa dan merawat pesakit setiap masa, membuatkan diri saya letih selepas balik ke rumah. Adakalanya saya sering tertidur semasa menonton tv. Namun, selepas disyorkan oleh isteri saya akan produk Wira Malam, saya kembali bertenaga. Di tempat kerja, saya tidak lagi lesu bekerja. Malah memberi emosi ceria dalam diri saya, sebabnya tenaga yang dibekalkan oleh Wira Malam. Malamnya pula memberi peluang pada diri saya meluangkan masa berkualiti bersama isteri. Wira Malam pengikat kasih sayang

HARGA
RM33.00 SM RM39.00 SS
MINYAK LINTAH HIKMAH PLUS

Rahsia Membesar & Memanjang Zakar Teknik Urutan . - Kombinasi khasiat 100% HERBA TERPILIH - RAMUAN : Estrak Lintah , Estrak Ikan Tembakul, Minyak Dhod, kelapa Dan  Herba-Herba Asli Terpilih  .

KELEBIHAN MINYAK LINTAH HIKMAH PLUS BERBANDING PRODUK LAIN??

*Keluaran MELAYU BUMUPUTERA

*100% halal
*Diproses & Ramuan secara Tradisional sejak tahun 1990
*Tidak mengandungi kimia & Bahan terlarang
*Diterapi aura tenaga ES2Q & Di DOA
*Bauan AROMATERAPI Lavender
*TERBUKTI BERKESAN ( Melalui feedback pengguna sebelum ini )

INSYAALLAH KESAN PENGGUNAAN MINYAK LINTAH HIKMAH PLUS YANG AKAN MEMBUATKAN ANDA MENJADI SUAMI PERKASA!!!!


* membuatkan si isteri hilang kawalan bagaikan malam pertama
* membuatkan si isteri klimaks puas berkali2 terkena senjata anda
* membuatkan si isteri merengek-rengek manja disebabkan terasa padu&padat
* membuatkan si isteri tersenyum tersipu2 keesokan hari disebabkan tembakan anda

APA KHASIATNYA???

* merawat LEMAH TENAGA BATIN supaya zkr tegang keremajaan
* membetulkan urat2 zkr yang tersumbat
* menguatkan, MEMBESARKAN, MENENGANGKAN & MEMANJANGKAN
* merawat patah tandan zkr bengkok kiri&kanan
* membaik pulih pancutan awal&memberi daya tahan lama ketika berasmara dana
* membuatkan zkr kita padu padat&garang seperti singa

NOTA: Lakukan sesi URUTAN secara kosistem/teratur dan stabil Emosi semasa sesi Urutan.. Insyaallah anda akan nampak perbezaan seawal seminggu @ kurang..
Yang PENTING usaha-iktiar-tawalkal..
HARGA
 1 btl RM60 S/M RM65 S/S Termasuk poslaju

Vimax Canada Original

Tambah Saiz, Besarkan Zakar Anda
Isu saiz seringkali berlegar dalam kotak fikiran kebanyakan lelaki. Ada yang mencuba teknik lama seperti menggantung pemberat dan sebagainya. Ada juga yang mengamalkan teknik Jelqing selain dari kaedah urutan dengan pelbagai jenis minyak. Senaman juga turut terlibat dalam usaha untuk mendapatkan saiz dan kepuasan yang diidamkan.

Namun begitu, dengan komitmen dan kesibukan kerja yang semakin hebat masa kini, teknik – teknik dan amalan senaman sebegini memerlukan komitmen yang tinggi. Amalan sebegini harus diamalkan secara berjadual dan menuntut sedikit ruangan masa. Dan juga ia mengambil masa untuk mendapat kesan dan faedah yang diinginkan.

Di sinilah kebaikan Vimax. Tidak perlu lagi senaman, teknik regangan dan tuaman. Tidak perlu lagi mengurut secara sembunyi. Hanya ambil 1 kapsul pada setiap hari. Vimax akan mengembangkan tisu – tisu ereksi dan menguatkan pembuluh darah – seterusnya ini akan menjadikan zakar lebih kuat, keras, dan panjang. Daripada testimoni yang diterima, ada yang sudah mencapai saiz 2 ” – 3 ” selepas mengamalkan pengambilan Vimax.

Vimax Canada Original

Pertama sekali, Vimax adalah makanan tambahan (atau Food Supplement) untuk para lelaki. 100% diformulasi dan diperbuat daripada herba – herba terhebat.

Vimax terdiri daripada formulasi herba – herba terbaik seperti Epunedum Sagitum (Horny Goat Weed), Ginkgo, Ginseng, Saw Palmetto, Cayenne Fruit untuk menjadikannya Pil Herba #1 untuk para lelaki.

Formulasi ini dirumus untuk memberikan kesan dan faedah yang sering diidamkan oleh lelaki seperti saiz, ereksi mantap, ejakulasi dan orgasma yang hebat, libido yang sihat serta stamina yang tinggi. Dengan kata lain, Vimax mampu membawa faedah bukan sahaja untuk prestasi dan kepuasan seksual, juga untuk kesihatan lelaki pada amnya.

Dengan amalan Vimax, lelaki mampu keluar dengan lebih YAKIN dan KONFIDEN . Dan ini adalah bersifat KEKAL . Vimax memberikan kesan dan faedah yang KEKAL .

Bagi yang sentiasa mencuba daripada satu produk ke satu produk dengan tujuan untuk pembesaran, pastinya hanya tujuan itu sahaja yang sentiasa berlegar dalam pencarian produk terbaik di pasaran. Ketahui yang VImax bukan sahaja mampu menambah saiz, namun ia juga berupaya memberikan kesan positif kepada kesihatan dan kesuburan lelaki. Di samping menguat dan mengaktifkan sperma, Vimax juga terbaik dalam memastikan perjalanan dan aliran darah adalah pada tahap yang optimal.

* 100% herba terpilih yang terbaik tanpa kesan sampingan. Tiada bahan kimia atau dadah. TANPA sebarang kesan sampingan
*Meningkatkan prestasi seksual, tahan lama, tambah keras, tambah sperma, tambah air mani, tambah kesuburan.
*Membesarkan zakar dan Memanjangkan zakar secara berperingkat
*MAMPU Mengeraskan zakar sehingga 1.5 Jam
*ZAKAR Anda akan BANGUN DULU sebelum ANDA TERJAGA!*ZAKAR SENANG NAIK!
*Menjadikan anda bertenaga seperti KUDA
*Pancutan Air MANI atau KENCING akan lebih LAJU & PUAS

Jangkaan Pertumbuhan dan Perubahan
Minggu Pertama – Ke Empat
Kesan yang dapat dilihat pada beberapa minggu pertama seperti ereksi yang lebih lama, lebar genggam (atau girth). Ada juga pengguna yang sebelum ini jarang – jarang ereksi pada waktu pagi, dapat merasakan kembali ereksi selepas pengambilan Vimax. Apa yang berlaku ialah formulasi Vimax berfungsi untuk merawat dan membaiki sistem saraf dan aliran darah dalam sistem zakar untuk kembali pada tahap terbaik.

Minggu Ke Lima – Ke Lapan
Proses pembesaran dan pertumbuhan bertambah pesat. Anda akan mendapati terdapat perbezaan pada saiz zakar anda.

Minggu Ke Sembilan dan berikutnya
Kesan dan perubahan yang ketara dari segi panjang dan lebar. Ereksi bertambah padat dan mantap.

KESAN TAMBAHAN SAIZ ADALAH KEKAL WALAUPUN ANDA BERHENTI MENGAMBIL VIMAX.

Maklumat Herba
Epimedium Sagittatum atau Horny Goat Weed – Dikenali di China sebagai Yin Yang Huo. Doktor perubatan yang terbaik di China melaporkan herba ini mampu mencetuskan libido di samping meningkatkan fungsi ereksi. Digunakan untuk mengembalikan tenaga seksual di samping keletihan yang melampau. Secara amnya, ia berfungsi dengan membebaskan testosterone yang membenarkan anda memiliki kehendak seksual dan tenaga batin yang tinggi, di samping menambah sensasi seksual dan fizikal.

Cayenne Fruit – digunakan untuk mencegah penyakit serta mengawal keseimbangan pengaliran darah. Ia juga mampu mencegah angin ahmar dan serangan sakit jantung dengan meningkatkan keaktifan jantung (bukan tekanan darah). Ia juga berupaya membina semula tisu – tisu yang lemah serta membantu dalam mencegah keletihan.

Ginkgo – kegunaan ginkgo dalam perubatan telah wujud sejak 5,000 tahun dahulu dalam amalan perubatan China. Herba ini mampu membantu otak, sistem saraf utama dan gejala mati pucuk. Ginkgo dikenali kerana mampu meningkatkan aliran darah ke dalam otak yang mana membantu kepada fungsi mental. Herba ini juga meningkatkan aliran darah ke dalam sistem zakar yang mana turut meningkatkan fungsi seksual.

Saw Palmetto – dikenali mampu merangsang libido yang rendah dalam lelaki, di samping meningkatkan tenaga seksual. Ia juga meningkatkan kefungsian seksual dan kehendak serta di samping mengurangkan paras kolestrol dan asid lemak di dalam darah.

Ginseng – digunakan untuk mendapatkan tenaga tambahan. Sekumpulan saintis Rusia mendapati Ginseng merangsang aktiviti fizikal dan mental dan mempunyai kesan yang positif terhadap kelenjar seks dan menambah prestasi. Digunakan untuk merawat gejala mati pucuk di mana ia mengawal keseimbangan tekanan darah di samping merawat dan membaiki sistem badan. Ia juga menyumbang kepada perkembangan tisu – tisu sarah. Satu elemen penting di dalam ginseng ialah ginsenosides yang mengubah aliran darah ke otak dan sistem zakar. Ginseng juga membantu kepada masalah ketidaksuburan dan ejakulasi pra matang.

*Nota: Jangkaan pertumbuhan dan perubahan adalah bergantung pada setiap individu. Kadar pertumbuhan yang dinyatakan adalah berdasarkan kadar yang normal. Ada individu yang memperoleh kesan yang cepat serta ada yang sedikit lambat. Namun, kesan dan perubahan ADALAH POSITIF.

**Formulasi Vimax TIDAK BERTUJUAN UNTUK MERAWAT, MENYEMBUH ATAU MENGELAKKAN SEBARANG PENYAKIT. Individu yang dinyatakan memperoleh faedah dan manfaat yang hebat. Setiap individu berbeza, maka kesannya juga akan berbeza. Sila rujuk dan berbincang dengan doktor anda.

Berminat mendapatkan Vimax? Beli Sekarang!
Harga Vimax Canada Original
HARGA
 1 Botol RM240.00 Termasuk poslaju

HIGH VACUUM MAN PUMP

HIGH VACUUM MAN PUMP adalah pam zakar yang telah direka cipta khas untuk lelaki yang inginkan saiz zakar yang keras, besar dan panjang. Pam zakar ini mampu memberikan kuasa maksimum kepada ereksi dan juga mampu memberikan daya ketahanan dalam intercourse.
Fungsi HIGH VACUUM MAN PUMP

 HIGH VACUUM MAN PUMP merupakan alternatif bagi urutan. Jika anda tidak mahir dengan urutan batin, atau inginkan sesuatu yang ringkas dan cepat, pam zakar ini adalah pilihan yang tepat. Selain dapat merawat penyakit mati pucuk (erectile dysfunction) dan ejakulasi pra-matang, ia juga terbukti dapat membantu lelaki yang inginkan saiz zakar yang besar serta mempunyai ketegangan dan kekerasan yang maksimum.

Pam Zakar Handsome Up mempunyai kepanjangan 9 inci dan berdiameter 2.4 inci. Jadi zakar anda mampu memanjang sehingga 9 inci dengan pengunaan Pam Zakar Handsome Up secara konsisten. Untuk hasil yang lebih memuaskan, kami syorkan digunakan bersama dengan minyak lintah sensaoil.

Hanya sapukan Sensaoil pada zakar dan kemudian pam dengan Pam Zakar Handsome Up sekerap yang mungkin. Anda pasti kagum dengan kehebatan pam zakar ini apabila zakar anda bertambah 2 inci dalam masa kurang dari 1 bulan!

Soalan Lazim Berkenaan High Vacuum Man’s Pump
Berkesankah program High Vacuum Man latihan dan produk ini untuk saya?

Peratus kejayaan High Vacuum Man adalah 98%, jika anda mencari solusi untuk menguatkanzakar, kami boleh bantu, program latihan kami tidak tertakluk kepadafaktor umur, kadar kesihatan dan keturunan anda High Vacuum Man.

Adakah teknik High Vacuum Man ini selamat?
Ya,High Vacuum Man  malah ia turut disyorkan oleh doktor di seluruh dunia. Ini adalahcara yang sihat, cara normal yang biasa diguna pelakon porno untukmenguatkan zakar. High Vacuum Man Manual kami mengandungi aturan langkah demi langkah.High Vacuum Man Bila dilakukan mengikut arahan, ianya berkesan dan efektif.

Bila saya boleh lihat selepas pakai High Vacuum Man dan kesan-kesannya?
Kebanyakan pelanggan/pengguna mula melaporkan perubahan drastik dalammasa 2 minggu, dari segi ketegangan & kekerasan. High Vacuum Man Ada yang mengambilmasa sebulan, jika anda menggunakan kaedah secara kerap, anda dapatlihat perubahan dari segi ketebalan yang drastik.

Adakah senaman High Vacuum Man ini sukar dilakukan?
Tidak, ini adalah senaman paling mudah untuk dilakukan, High Vacuum Man sekali lagi,setiap peralatan dan kaedah senaman boleh anda perolehi dari laman webkami secara online. High Vacuum Man Ia terdapat langkah demi langkah yang mudah untukanda ikuti. High Vacuum Man  Apa yang sukar adalah, anda perlu menjadikan ia amalan danrutin harian, anda juga harus memberi sedikit ruang dan masa untuknya. High Vacuum Man Lebih yang anda lakukan, lebihlah yang akan anda dapat..


HARGA
 RM100.00 S/M RM110.00 S/S

Poslaju RM6.00 s/m RM9.00 s/s

 K WHITE 38
MINUMAN AJAIB WANITA ASIA KHAS UNTUK ANAK DARA DAN WANITA !!!
KWHITE 38 (SATU COMPANY DGN KCOLLY)
NEW KOREAN NANO REVOLUTIONARY SKIN AND BREAST ENHANCEMENT
Let's Discover The Power Of Trusted Brand K-COLLY
Menggabungkan O5 pengekstrakan teknologi terkini, cepat diserap.Keputusan cepat SEAWAL 60SAAT (Dengan IzinNYA )
MINUMAN AJAIB KHAS UNTUK ANAK DARA DAN WANITA !!!
★ KULIT SEMAKIN PUTIH
★ PAYUDARA SEMAKIN KERAS ,
★ AKAN KEMBALI DARA SEAWAL 60 SAAT TERASA KESAN
SERTA MERTA
★ ANAK DARA AKAN SEMAKIN BERSERI DAN PUTIH
★ WANITA YANG SUDAH BERUMAH TANGGA KEMBALI DARA
(SEGALANYA DENGAN IZIN "NYA") --Kita Hanya Bertawakal--
+ 100% HALAL
>TERBUKTI BERKESAN <
+ KWHITE38 "RASANYA SEPERTI KOPI"
PRODUK PERTAMA BERASASKAN HABBATUSSAWDA DAN DARK CHOC
✦ "Tetaplah Kamu Dengan Al-Habbah Al-Sawda' Ini Kerana Sesungguhnya Ia Mengandungi Penawar Bagi Segala Penyakit Kecuali mati" -(HR : Al-Bukhari/Muslim)

✦ Kenapa Dark Choc?? ( RASA NYA SEPERTI KOPI TAPI SEDAP)
✔ Meningkatkan kadar kolesterol baik HDL dari LDL
✔ Mengurangkan risiko penyakit jantung
✔ Dark chocolate dibuat daripada tumbuh-tumbuhan di mana ia mengandungi khasiat daripada sayur-sayuran.Khasiat ini adalah dari flavonoid yang bertindak sebagai antioksidan


 KEPUTUSAN DI TANGAN UOLS UNTUK KULIT PUTIH,PAYUDARA KERAS MONTOK SERTA MAMPU MENAHAN SELERA MAKAN. WOW!! TAK CUBA TAK CINTA
>Pernah tak anda rasa ragu-ragu pada suami anda, anda risau dia tertarik pada wanita lain?
>Bila di pasaraya, anda cuba perhatikan mata suami anda, risau dia menjeling pada tubuh badan wanita lain yang lebih putih & seksi dari anda?
> Bila suami anda di pejabat, anda risau suami anda mesra dengan wanita yang Putih Gebu & mempunyai payudara yang lebih montok dari anda?
- APA PENYELESAIAN YANG PERLU DILAKUKAN SEGERA ???
✔ BELI,CUBA,& KONSISTEN DENGAN KWHITE38 SEKARANG !!!
"SUAMI ANDA TAK PANDANG LAIN DAH,TAK MAHU YANG LAIN DAH!✦
"Suami tak teringin pun nak pandang perempuan lain, sebab dia tahu bila balik rumah, ada yang lagi seksi sedang menanti!" (SEXY DIRUMAH AJE YE ) HIHI (^_^)
✦ JADILAH PENGGUNA TERAWAL. ANDA PASTI TERTAWAN,HEBAT DAN BERPUAS HATI.
Scientifically Researched & Proven Height Formula :
✔ CUBA K-WHITE™ KAMI 100% BERKESAN TANPA RISIKO DAN TANPA SIDE EFEK
NUTRISI SEMULAJADI , BERKESAN , SELAMAT & 100% HALAL
 

HARGA
RM85.00 S/M RM90.00 S/S

Poslaju RM6.00 s/m RM9.00 s/S

K COLLY SWEET 17
KEISTIMEWAAN K COLLY SWEET 17 :

- Formula KOREA berteknologi Nano, membentuk molekul terkecil untuk penyerapan optimum badan, kesan seawal 3 hari!
- Membantu merawat masalah kulit seperti jerawat, jeragat,tona kulit tidak sekata dan kusam.
- Mencantik, menghalus dan melicinkan kulit, selain pencerahan secara semulajadi serta meningkatkan kelembapan kulit 10 kali lebih cepat dan berkesan.
- Makanan tambahan terbaik untuk kulit kelihatan muda, sihat dan berseri.
- Juga terbaik untuk merawat penglihatan, gigi, kuku ,sendi , otot dan rambut.
- Melawan radikal bebas serta antioksidan semulajadi.
- Menghindar dan mencegah dari penyakit kronik seperti Kanser, Alzheimer, Parkinson, Diabetic, Sakit Jantung dan lain-lain.
- Turut membantu memblok karbohidrat dan kalori yang berlebihan dari makanan harian anda.

CARA PENGAMBILAN :
- Masukkan setengah scoop serbuk K Colly ke dalam mulut secara perlahan-lahan.
- Biarkan 3-5 saat, serbuk akan mencair dengan bantuan enzim air liur. Khasiat dan nutrisi K Colly Sweert 17 lebih cepat meresap ke dalam salur darah berbanding dengan cara dikacau/dilarutkan dengan air. Makan  1 jam sebelum sarapan dan sebelum tidur.
- Rasa manis2 buah. Sedap.
- Boleh diambil lelaki dan wanita. Selamat diambil oleh wanita hamil, bebas pengawet, pewarna dan perasa tiruan serta tanpa gula tambahan.

CARA PENGAMBILAN K COLLY DI BULAN PUASA :

- Berbuka dengan Kemam 1/2 scoop k-colly dan minum bersama jus @ air suam
- Sebelum berterawih, pastikan minum air mineral sekurang-kurangnya segelas
- Sebelum tidur, kemam lagi 1/2 scoop lagi sblm tidur, bagaikan anda sedang menjalani proses kecantikan sewaktu tidur. Pastikan minum air mineral 2 @ 3 gelas sblm tidur utk kesan yang memberansangkan
- Bagi yang ingin kekal sihat dan bertenaga ketika berpuasa, ambil 1/2 scoop lagi k-colly ketika bersahur dan rasailah tenaga berpanjangan serta kekal sihat dan cantik

* air mineral yang cukup menjamin kesan yang lagi pantas


HARGA
RM130.00 S/M RM135.00 S/S

Poslaju RM6.00 s/m RM9.00 s/s